Σχολή εκπαιδευτών σκύλων

Είτε θέλετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας γύρω από τους σκύλους ή να ακολουθήσετε το επάγγελμα του εκπαιδευτή σκύλων, βρεθήκατε στο κατάλληλο μέρος. Στη σχολή εκπαιδευτών μας, παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε οι απόφοιτοι μας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος να μπορούν άμεσα να ξεκινήσουν την καριέρα του εκπαιδευτή σκύλων.


Συχνές Ερωτήσεις

Ανάπτυξη κουταβιού: Μαθαίνουμε για την κρίσιμη ηλικία της κοινωνικοποίησης, πως μαθαίνουν τα κουτάβια, τη διαχείριση προβληματικών συμπεριφορών στο ξεκίνημά τους, τον έλεγχο του περιβάλλοντος ώστε να μειώσουμε την πιθανότητα εμμονών, φοβιών και επιθετικότητας, διαχείριση θεμάτων τουαλέτας, σωστό τρόπο αλληλεπίδρασης στο παιχνίδι και δέσμευση με τον χειριστή.

Υπακοή: Βασική και προχωρημένη υπακοή χωρίς λουρί, πως δημιουργούμε κίνητρο, πως ισχυροποιούμε το δεσμό μας με τον σκύλο. Τη διαφορά μεταξύ πρωτοβάθμιων, δευτεροβάθμιων αλλά και τριτοβάθμιων ενισχυτών συμπεριφοράς. Τις έννοιες θετική ενίσχυση, αρνητική ενίσχυση, θετική τιμωρία, αρνητική τιμωρία καθώς και τη σωστή εφαρμογή τους στη μάθηση των σκύλων. Πως χρησιμοποιούμε την έμμεση ανταμοιβή για να δώσουμε περισσότερη αξία στον χειριστή, την χρήση της ως μέσο επίλυσης προβλημάτων σε πολύπλοκες συμπεριφορές και ως μέσο ξεκάθαρης σκέψης του σκύλου.

Retriever training: Force fetch, κατευθυνόμενη επαναφορά (απόρτ), ενσωμάτωση σφυρίχτρας στην εκπαίδευση, στοπ με σφύριγμα, έλεγχος χωρίς λουρί.

Θεωρητική και πρακτική εξάσκηση γύρω από την εκπαίδευση σκύλων για προστασία: Τι είναι το ένστικτο αρπαγής, τη διαφορά μεταξύ άμυνας και επιθετικότητας, πως μαθαίνουμε τον σκύλο να γαυγίζει, κλείδωμα στόχου, έρευνα κρύπτης, φύλαξη χώρου, φύλαξη αντικειμένου, σωματοφυλακή και άρνηση δηλητηριασμένης τροφής.

Διόρθωση προβληματικών συμπεριφορών: Επιθετικότητα, φόβος, κυριαρχία, υπερβολικό γαύγισμα, καταστροφές στο σπίτι, υπερδιέγερση, διαφυγή κλπ.

Εκπαίδευση για agility, Frisbee και τρουξ για διαφημίσεις ή κινηματογράφο.

Για τους μαθητές της σχολής μας υπάρχει η δυνατότητα διαμονής με χαμηλό κόστος σε συνεργαζόμενα με εμάς ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους.

Η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζετε ξεχωριστά, υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό για εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση του προγράμματος αλλά και η δυνατότητα εκπαίδευσης στην πόλη του υποψήφιου αποφοίτου.

Σίγουρα, η εξάσκηση με τον σκύλο σας θα σας βοηθήσει να αφομοιώσετε και στην πράξη το θεωρητικό τμήμα της εκπαίδευσης. Ωστόσο, αν δεν διαθέτετε σκύλο μπορούμε να σας παρέχουμε κάποιον σκύλο κουτάβι ή ενήλικο κατάλληλο υποψήφιο για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα υπάρχει πρόσβαση σε σκύλους όλων των επιπέδων.

Εάν πρόκειται να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την εκπαίδευση, σίγουρα θα χρειαστείτε ένα σκύλο ο οποίος θα είναι κοινωνικός, φιλικός και με το κατάλληλο δυναμικό για να φτάσει σε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση. Μπορούμε να αξιολογήσουμε τον σκύλο σας, πριν ξεκινήσουμε το πρόγραμμα και να αποφασίσουμε για εσάς.

Όλοι οι απόφοιτοι της σχολής μας λαμβάνουν πιστοποιητικό, που θα αναφέρει λεπτομερώς τις ώρες και το αντικείμενο παρακολούθησης. Οι απόφοιτοι που επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν σε θεωρητική γραπτή και πρακτική εξέταση, την οποία εφόσον ολοκληρώσουν με επιτυχία μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης της σχολής.

Εάν έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς τις εξετάσεις και λάβετε το πιστοποιητικό επιτυχίας μπορείτε να διαφημιστείτε με χαμηλό κόστος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του DogSchool website, facebook, youtube κλπ ώστε την επόμενη κιόλας ημέρα να βρείτε τους νέους σας πελάτες.

Όχι, όλοι οι υποψήφιοι απόφοιτοι περνούν από τη διαδικασία της συνέντευξης. Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα του αποκλεισμού του ενδιαφερόμενου σε περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι σε σκύλους ή ανθρώπους.

Επικοινωνήστε μέσω email στο i n f o @ d o g s c h o o l . g r, με ένα σύντομο βιογραφικό, τα πλήρη στοιχεία σας ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, πόλη στην οποία θα δραστηριοποιηθείτε, τηλέφωνα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

εκπαίδευση σκύλων Τρίκαλα